Intru astăzi pe pagina de socializare a lui Sorin Apostoliceanu și văd negru în fața ochilor. “Presa locală e cumpărată în totalitate”, scrie apăsat consilierul local PNL răspunzând unui comentariu despre intențiile îndoielnice ale primarului PSD Cristian Gentea și ale oamenilor săi în ceea ce privește Pădurea Trivale și despre faptul că presa din Pitești nu ar reflecta subiectul. Comentariul este scris de un piteștean la o postare a lui Apostoliceanu despre un alt subiect sulfuros: prețul exorbitant al noilor stații de autobuz.

Sorin Apostoliceanu minte ca un porc. Minte ca un porc și ne jignește, indirect, știind bine că Pitești 24 a scris critic pe această temă. Mai mult. Chiar cu privire la Pădurea Trivale, noi i-am luat apărarea lui Apostoliceanu în fața patronului de la Rehoma, care intenționa să construiască un complex de agrement fix în pădurea-parc – aici articolul. Rușine să-ți fie, neobrăzatule!

Publicația noastră NU are contracte de publicitate nici cu Primăria Pitești și nici cu vreo societate sau instituție din subordinea municipalității. Și nici cu PSD. Ca să fie clar. Așa am vrut, așa am ales încă de la bun început, încă din urmă cu câțiva ani, tocmai pentru a putea scrie liber despre primar și Primărie.

Ne aruncă în aceeași oală cu publicațiile “sponsorizate” din bani publici de Primăria lui Gentea, este adevărat că multe, dar NU TOATE, iar asta este de-o nesimțire fără margini. Nu există pentru un jurnalist serios o mai mare insultă decât a fi acuzat pe nedrept că este “cumpărat”. De aceea, Sorine, îți transmit public: minți ca un porc!

Cât despre presa “cumpărată” de primar și PSD, nu este, în parte, aceeași presă pe care ați “cumpărat-o” și voi, nesimțiților, voi de la PNL? Nu aveți voi contracte de publicitate cu aceeași presă pe care o acuzați că îl pupă în cur pe Gentea? Nu finanțați și voi aparatul de propagandă al primarului, nenorociților? Nu vă e rușine să mințiți în halul ăsta opinia publică?

Pitești 24 este printre puținele publicații care îl critică pe primarul Cristian Gentea sau care a atras atenția asupra prețurilor uriașe ale unor investiții locale: așa-zisa reabilitare a Pieței Primăriei, wc-ul de 400.000 de euro sau, cea mai recentă, noile stații Publitrans. Și cred că suntem singura publicație care a cerut public DNA-ului să facă lumină.

Dacă tu, Sorine, pesedist vopsit, pari foarte agitat în ultima vreme pentru că ți se rostește numele în contextul scandaloasei afaceri a stațiilor de autobuz, e treaba ta! Nu arunca, însă, cu noroi în presa și jurnaliștii cinstiți doar pentru că tu ți-ai pierdut busola! Dacă tu și Gentea sunteți nevinovați, ok. Dar dacă da, duceți-vă de mână la pușcărie! Nu ne interesează pe noi războaiele voastre viermănoase, important este să se facă lumină și cei vinovați, dacă există vinovați, să plătească.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *