Multă harababură azi în Pitești. Cozi kilometrice în trafic, transport în comun dat peste cap, călători nervoși. Sigur că da, nu este pentru prima și nici pentru ultima oară. Piteștiul este praf de o bună bucată de vreme (și) la acest capitol. Ce s-a întâmplat acum? Lucrările alandala la carosabil pentru viitorul centru comercial Shopping Park Pitești au gâtuit circulația.

Într-un final, la orele serii, a aflat și primarul, încă euforic după câștigarea unui nou mandat, că există o problemă. Șocant, Gentea susține că nu știa de șantier. Dacă nu știa, chiar că Piteștiul este sat fără câini. Și chiar că funcția de primar este o pălărie mult, mult prea mare pentru el. Orașul e scăpat de sub control nu doar din punct de vedere al traficului și al lucrărilor făcute în general cu un miserupism imposibil de înțeles, ci și al spațiilor verzi, al salubrității etc.

Cristian Gentea: „Am aflat cu surprindere că în zona de Nord a orașului, în sensul giratoriu de la Leroy Merlin, se desfășoară lucrări pe zona carosabilă. NU am dat niciun aviz, NU am știut că se deschide astăzi un șantier care obstrucționează grav traficul.

Constructorul a prezentat un aviz de la Poliția Municipiului Pitești, Biroul Rutier, însă nu sunt de acord cu modul de lucru. Nu sunt de acord nici cu perioada lungă de disconfort major în circulația rutieră urbană. Prin urmare, mâine dimineață, la prima oră, am convocat o ședință de urgență pentru găsirea unei soluții acceptabile”.

Dacă primarul habar nu are (pornim de la premisa că este sincer) și că alții îi pun coarne pe la spate, vă cam dați seama ce așteptări (nu) trebuie să aveți de la administrația Gentea. Cât despre ședința de urgență, că tovarășii vor lua sau nu măsuri, răul a fost făcut. Situațiile de acest fel se preîntâmpină, cu puțină minte, organizare, comunicare între instituții și interes pentru cetățean.

Un calvar ore în șir pentru oameni și un primar depășit, care, la spartul târgului, vine și pozează în salvatorul patriei.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *