Aleșii piteștenilor nu duc grija zilei de mâine. Au venituri mari, terenuri și case. Familia consilierului local PNL Sorin Apostoliceanu, de pildă, și-a îmbogățit zestrea imobiliară într-un singur an, chiar anul acesta, cu două apartamente, ambele cumpărate în București.

Conform declarației sale de avere, fiecare locuință are câte 36,90 de mp. Un apartament este pe numele lui și al soției sale, Ramona Ionela, iar celălalt pe numele fiicei celor doi.

Amintim că familia consilierului (consilier care este angajat și la RA Tehnologii pentru Energie Nucleară Mioveni) are, din anul 2010, o casă de locuit de 176 de mp în Pitești și o alta, din anul 2017, de 250 de mp, în Ștefănești, ambele construite de Apostoliceanu de la zero.

Tot în acest an, Sorin Apostoliceanu (fost viceprimar PSD al Piteștiului) a făcut și economii, depunând la BRD 54.888 de lei.

Bine o duce și primarul Piteștiului, Cristian Gentea, care într-un singur an a depus la bancă nu mai puțin de 400.000 de lei (aici amănunte).

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *