Rețeaua de sănătate „Regina Maria” cumpără Muntenia Hospital Pitești, cel mai mare spital privat din județul Argeș. Anunțul a fost făcut de conducerea Rețelei „Regina Maria”.

Muntenia Hospital trece din administrarea SIF Muntenia în proprietatea Rețelei de sănătate „Regina Maria”. Pentru a fi încheiată, tranzacția, care se ridică la 33,6 milioane de lei, mai are nevoie de avizul favorabil al Consiliului Concurenței.

„Achiziţia Spitalului Muntenia închide cercul îngrijirii medicale pe care îl oferim pacienţilor şi abonaţilor noştri din Argeş, după aproape 10 ani de prezenţă în regiune. În tot acest timp, am crescut aici cu şi pentru partenerii noştri corporate, deservind în judeţ câteva zeci de mii de angajaţi ai unora dintre cele mai mari companii din România. În plus, am toată încrederea că experienţa echipei de medici din Spitalul Muntenia şi colaborarea interdisciplinară de la nivelul Reţelei vor seta un nou standard de îngrijire a pacienţilor din întreaga regiune”, declară Fady Chreih, CEO „Regina Maria”.

În prezent, Rețeaua de sănătate „Regina Maria” are în țară 8 spitale şi 5 centre cu spitalizare de zi.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.