Update, 20 martie 2024, ora 11:45

În sfârșit, Compania Națională de Investiții (CNI) a dat ordinul de începere a lucrărilor la viitorul bazin de înot acoperit de la Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu”. Lucrările vor începe săptămâna viitoare, pe 29 martie. Durata de execuție va fi de 15 luni. Valoarea investiției: 20,5 milioane de lei.

Lucrările vor fi realizate de asocierea Mis Grup SRL – Aqua Serv SRL – SDC Proiect SRL – Viaduct SRL.

Update, 15 septembrie 2021, ora 16:00

Proiectul a fost aprobat cu unanimitate de voturi.

Știrea inițială, 15 septembrie 2021, ora 10:05

În ședința extraordinară în plen de astăzi a Consiliului Local Pitești va fi supus aprobării un proiect de hotărâre referitor la construirea unui nou bazin de înot, acoperit. Mai exact, consilierii vor vota predarea către Compania Națională de Investiții (CNI) a amplasamentului pe care va fi amenajat bazinul.

Viitorul nou bazin – didactic și de agrement, destinat publicului larg – va fi amenajat pe un teren dezafectat de 7.142 de mp de la Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu”, nr. 23, de pe bulevardul Petrochimiștilor din cartierul Prundu, teren aflat în proprietatea municipalității.

Investiția va fi realizată cu bani de la Compania Națională de Investiții, din bugetul local al Piteștiului urmând să fie finanțate racordurile la utilități (curent electric, apă, canal, gaze).

Termenele de execuție vor fi stabilite după desemnarea constructorului.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *