Dr. Liana Alexandra Ciocârlan preia șefia Secției ATI a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Pitești. Rezultatul examenului organizat pe 1 aprilie 2024 pentru ocuparea acestei funcții atât de importante a fost validat de Consiliul Județean Argeș.

„Este o onoare să pot participa, alături de echipa actuală a Spitalului, la dezvoltarea în continuare a Secției de Anestezie Terapie Intensivă din cadrul SJU Piteşti.

Preiau această responsabilitate cu obiectivul și dorința de a consolida o echipă puternică de profesioniști, stabilă, cu o direcție clară în a oferi standarde de calitate și performanță medicale de top – o misiune pe care o demarez acum prin invitația adresată colegilor specialiști din întreaga țară de a ni se alătura în ocuparea pozițiilor deschise în prezent pentru concurs în cadrul Secției ATI”, declară dr. Liana Alexandra Ciocârlan.

Având o carieră remarcabilă timp de peste 22 de ani în domeniul medical, în instituții și clinici medicale prestigioase atât din România, cât și din Marea Britanie, dr. Liana Alexandra Ciocârlan și-a început pregătirea ca medic rezident în ATI la Institutul Clinic Fundeni, sub îndrumarea profesorului Dan Tulbure.

Din 2008 și-a continuat activitatea ca medic specialist ATI la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” și, ulterior, la Spitalul Euroclinic din Capitală.

A urmat o carieră de șapte ani în Marea Britanie în spitale de prestigiu, precum Royal Hampshire County Hospital Winchester – ca medic specialist cu interes special în domeniul anesteziei în obstetrică-ginecologie, Frimley Park Hospital – cu o supraspecializare în anestezia regională ghidată ecografic și North Bristol NHS Trust – cu o supraspecializare în domeniul anesteziei în chirurgia vasculară și traumă.

Revenită în România în 2016, a lucrat la Spitalul Sanador, iar în 2017 s-a alăturat echipei Brain Institute – Spitalul Monza din Capitală (aici amănunte).

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *