După cum v-am anunțat, în urmă cu un an MedLife a preluat de la SIF Muntenia 99,76% din pachetul de acțiuni de la spitalul privat Muntenia Hospital din Pitești (aici amănunte). Ulterior, MedLife a achiziționat și 51% din pachetul de acțiuni al Grupului Medical Provita din București, care a devenit Nord – Grupul Medical Provita. Potrivit tranzacției, „managementul Grupului Nord își va păstra integral independența și atribuțiile”.

MedLife a decis să controleze Muntenia Hospital prin Grupul Provita, care, din punct de vedere juridic, este noul proprietar al spitalului piteștean.

Odată cu această preluare, Muntenia Hospital și-a schimbat numele și a devenit Nord Muntenia Hospital.

„Dragi pacienți și viitori pacienți, cu bucurie vă anunțăm că Muntenia Hospital din Pitești a fost preluat de Nord – Grupul Medical Provita, devenind Nord Muntenia Hospital.

Angajamentul nostru față de sănătatea și bunăstarea comunității rămâne neschimbat. Echipa medicală experimentată va menține standardele înalte de calitate, oferind servicii medicale personalizate, cu pacientul pe primul loc.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată până acum și suntem nerăbdători să continuăm călătoria Muntenia către servicii medicale la nivel european de top”, se arată într-o informare semnată „Echipa Nord Muntenia Hospital și Nord – Grupul Medical Provita”

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *