Final de campanie electorală. O zi plină și pentru echipa USR din zona de sud a județului Argeș, coordonată de Bogdan Badea. La acțiunile de astăzi a luat parte și liderul USR Argeș, senatorul Narcis Mircescu.

„Astăzi am încheiat campania electorală în zona de sud a județului Argeș. Am fost în Costești și Buzoești alături de candidații noștri pentru primăriile celor două localități.

Sunt încrezător în rezultatele acestor alegeri. USR și Alianța Dreapta Unită (ADU) vor avea mai mulți reprezentanți în consiliile locale din sudul județului. Viitorii consilieri din partea USR vor reprezenta garanția dezvoltării localităților lor. Se vor implica activ, dinamic, în proiectele de racordare la rețeaua de gaze, de extindere a rețelelor de utilități, dar și în absorbția de fonduri europene, vitale pentru dezvoltarea comunităților noastre.

Îi îndemn pe toți locuitorii din sudul județului Argeș ca duminică, pe 9 iunie, să iasă în număr cât mai mare la vot! Doar în acest fel putem produce schimbarea!”, declară Bogdan Badea, coordonator politic din partea USR pentru zona de sud a Argeșului și candidat pentru Consiliul Județean.

Inclusiv la acțiunile electorale de astăzi a participat și senatorul Narcis Mircescu, președintele USR Argeș: „Candidații noștri din zona de sud a județului nostru sunt pregătiți pentru administrația publică, sunt oameni puternici, care vor respecta cetățenii. Îi felicităm, eu și întreaga echipă de conducere a USR Argeș, pe Viorel Barbu (Bârla), George Niță (Izvoru), Cosmin Bratu (Negrași), Nicu Stan (Miroși), Adrian Ion (Suseni), Mădălina Badea (Ungheni), Valentin Marin (Stolnici), Gheorghe Neagoe (Buzoești), Florin Sandu (Costești) și Adrian Ion (Bradu) pentru toată munca depusă în această campanie! Mult succes la alegerile de duminică!”.

Comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a Alianței Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei) și publicat de Codunas Paul-Mihail Persoană Fizică Autorizată. Cod unic de identificare mandatar financiar: 21240009.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *