Astăzi, în ședința Biroului Local al USR Costești, Florin Sandu a fost ales să candideze pentru funcția de primar al orașului Costești din județul Argeș la scrutinul local din 9 iunie 2024.

Florin Sandu, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Costești: „Vrem să aducem investitori printr-o guvernare locală predictibilă. Îmi propun să modernizez orașul, să fac un plan de urbanism, astfel încât cetățenii din Costești să îmi acorde încrederea și mandatul pe care doar un lider le poate fructifica.

Am experiență în administrație – am avut două mandate ca viceprimar – și vreau să trec cu ajutorul dumneavoastră la fapte mărețe, deoarece Costești merită mai mult și doar împreună, cu sprijin civic și politic, vom putea realiza ce ne propunem”.

Bogdan Badea, coordonatorul politic al zonei de sud: „Îl cunosc pe Florin de 20 de ani. Este un om cu mare experiență în administrație și împreună cu o echipă de profesioniști poate realiza multe.

Însă, ceea ce putem face noi ca politicieni nu poate fi realizat fără ajutorul unei dualități. Voi, cetățenii, sunteți spiritul, iar noi, politicienii, lucrăm datorită vouă și pentru voi. Voința voastră trebuie să fie crezul nostru și sunt convins că, dacă și dumneavoastră doriți să colaborați cu noi prin participarea la ședințele de Consiliu Local, vom putea realiza lucruri frumoase”.

„Îi urez mult succes! Va avea un mandat dificil, ținând cont de faptul că trebuie să îi dea Costeștiului o formă de oraș veritabil. Sunt convins că, alături de o echipă puternică de consilieri locali, va putea face un Costești frumos”, a afirmat senatorul Narcis Mircescu, președintele USR Argeș.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *