În prezența a peste 150 de cetățeni, George Niță (USR) și-a lansat candidatura pentru funcția de primar al comunei argeșene Izvoru. La lansare a participat și o delegație județeană, formată din președintele USR Argeș, senatorul Narcis Mircescu, deputatul Ionuț Moșteanu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Pitești, și Bogdan Badea, coordonatorul zonal.

„Am participat la lansarea candidaturii lui George Niță, candidatul USR pentru funcția de primar în comuna Izvoru. Astfel am realizat cât de potrivit este pentru o localitate rămasă mult în urmă.

George aduce o abordare proaspătă, un suflu nou pentru Izvoru, oferindu-le oamenilor o șansă pentru progres și dezvoltare. Este un candidat de care comunitatea avea nevoie de mult timp. Îi urez succes și sper că va reuși să aducă un viitor mai bun pentru Izvoru”, declară senatorul Narcis Mircescu, președintele USR Argeș.

Bogdan Badea, coordonatorul zonal: „George Niță a reușit să dovedească faptul că are calități de lider politic. A reușit să aducă lângă el cea mai puternică echipă de consilieri: George Stan, Cristian Turcu. George Niță este cel mai important competitor al primarului actual. Este vremea ca el să preia ștafeta și să le demonstreze cetățenilor că se poate.

Un om politic bun trebuie să aibă trei trăsături: curaj, autonomie și respect. George le are pe toate. Îi urez lui și echipei USR Izvoru să aibă succes”.

George Niță, candidatul USR pentru Primăria comunei Izvoru: „Comuna Izvoru merită mai mult decât un PNL roșu. Are în spate un trecut economic glorios și o mulțime de oameni valoroși care au plecat de aici și au ajuns pe cele mai înalte culmi ale succesului.

Consider că jobul meu din vânzări și experiența de aproape 20 de ani în interacțiunea cu omul mă ajută să înțeleg nevoile oamenilor și să vin cu soluții pentru rezolvarea acestor nevoi. Este principalul motiv care m-a făcut să candidez pentru funcția de primar.

Promisiunile nerealizate ale actualului edil, lipsa de transparență a aparatului administrativ și incompetența Consiliului Local sunt inadmisibile pentru localitatea în care am copilărit și în care vreau să crească în siguranță și copiii mei.

Iată o parte dintre promisiunile făcute de actuala administrație, dar neonorate pe parcursul a 8 ani:

-Izvoru nu are apă potabilă;

-groapa de gunoi este un adevărat focar de infecție;

-asfaltări haotice și neterminate;

-zero transparență administrativ-financiară;

-zero atrageri de fonduri europene;

-zero investiții pentru locuri de muncă. Și vă asigur că lista o pot continua încă pe atât!

Am în spate o echipă tânără, puternică și neînfricată, care mă susține și care mă va ajuta în lupta care urmează cu PNL-ul roșu din sudul Argeșului”.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *