Absolvent de Drept și de profesie jurist, Adrian Ion este candidatul USR pentru fotoliul de primar al comunei Suseni din județul Argeș. Este și profesor de legislație rutieră și administrează o afacere. A căpătat experiență în administrația publică, fiind de aproape patru ani consilier local în Suseni. Este căsătorit și are o fetiță în vârstă de un an.

„Sunt unul dintre cei mai activi consilieri locali. Am avut interpelări în majoritatea ședințelor de consiliu local și am propus și trei amendamente la bugetul local:

-construirea în Suseni a unui parc pentru copii;

-alocarea de bani pentru transmiterea online a ședințelor de consiliu local, pentru transparență;

-amenajarea de șanțuri pluviale pentru protejarea drumurilor pietruite.

Din păcate, ceilalți consilieri au votat împotriva acestor amendamente extrem de necesare pentru comunitate, deși existau bani în bugetul local.

În ceea ce mă privește, am votat pentru toate proiectele benefice pentru localitatea noastră. M-am exprimat, însă, categoric împotriva scumpirii apei potabile, dar și împotriva construirii complexului sportiv de 4 milioane de euro, o adevărată risipă și pierdere pentru bugetul local.

Ca viitor primar al comunei Suseni, îmi doresc să implementez proiecte importante:

-înființarea rețelei de gaze naturale;

-înființarea rețelei de canalizare;

-administrarea eficientă a domeniului public, pentru a avea o localitate curată.

Pe de altă parte, în prezent în localitatea noastră există proiecte nefinalizate și care trebuie duse la bun sfârșit, ca de exemplu proiectul pentru asfaltarea drumurilor printr-un împrumut accesat de Consiliul Local și Centrul Multifuncțional din curtea Primăriei.

Sunt multe de făcut în Suseni! Cu votul dumneavoastră și cu forța echipei mele, echipă tânără și cu viziune, vom construi o localitate cu care să ne mândrim!”, a declarat Adrian Ion la lansarea candidaturii sale pentru Primăria Suseni.

Senatorul Narcis Mircescu, președintele USR Argeș: „În calitate de președinte al USR Argeș, am avut ocazia să-l cunosc pe Adrian și să observ determinarea și pasiunea sa pentru comunitatea locală. Este îmbucurător să vedem tineri implicați activ în viața publică și care își doresc să aducă schimbări pozitive.

Adrian Ion pare să fie o alegere promițătoare pentru Primărie, având în vedere entuziasmul și ideile sale noi. Tinerii aduc adesea perspectiva și energia necesară pentru a revitaliza administrația locală și pentru a aborda provocările din comunitate cu o gândire nouă.

Este important să le dăm o șansă noilor generații să se implice în conducerea comunității noastre. Adrian Ion pare să fie un lider în devenire, iar susținerea lui ar putea reprezenta un pas înainte către o administrație locală mai dinamică și mai orientată către nevoile locuitorilor.

Sper că alegătorii vor lua în considerare aceste aspecte și îi vor acorda sprijinul necesar candidatului tânăr pentru a contribui la dezvoltarea și prosperitatea localității”.

Bogdan Badea, coordonator politic din partea USR pentru zona de sud a Argeșului și candidat pentru Consiliul Județean: „Adrian Ion este un tânăr om de afaceri din Suseni aflat la primul său mandat de consilier local. Este pregătit să preia frâiele comunei! Adrian Ion știe și poate să facă din Suseni o comună la standarde europene, cu apă, canalizare, gaze și asfalt. Am încredere în Adrian și în echipa lui. Vă îndrum și pe voi, alegătorii, să-i oferiți acestei echipe tinere șansa să vindece administrația locală din Suseni!”.

Comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a Alianței Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei) și publicat de Codunas Paul-Mihail Persoană Fizică Autorizată. Cod unic de identificare mandatar financiar: 21240009.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *