Au mai rămas doar câteva zile până la alegerile locale de duminică, 9 iunie 2024. Cetățenii comunei argeșene Bradu au posibilitatea să voteze schimbarea, optând pentru candidatul USR pentru funcția de primar al localității, Adrian Ion.

„Stimate locuitor al Comunei Bradu,

Sunt Adrian Ion și vreau să te rog să mă votezi. Vreau să fii tu cel care face schimbarea prin mine. Dacă deja ai luat o hotărâre, mă bucur, dar lasă-mă și pe mine să-ți arăt în următorii ani ce pot să-ți ofer.

Sunt un bun lider, conduc Gara Orașului Pitești de mai mai bine de 10 ani, având în subordine zeci de oameni, pe care niciodată nu i-am dezamăgit. Am fost alături de ei și i-am susținut prin toate mijloacele posibile. Așa pot fi și pentru tine dacă îmi dai o șansă.

Lasă-mă să te fac mândru de alegerea pe care o vei face duminică. Te asigur că nu îți va părea rău. AI ÎNCREDERE ÎN MINE! Nu te voi dezamăgi!

Cu respect, candidatul USR pentru Primăria Bradu, Adrian Ion”.

Bogdan Badea, coordonatorul politic din partea USR pentru zona de sud a Argeșului și candidat pentru Consiliul Județean, garantează pentru colegul său: „Îl cunosc de mult timp pe Adrian Ion. Munca și dăruirea sunt caracteristicile lui principale, însă toate acestea ar fi în zadar dacă nu ar exista pasiune.

Adrian este un bun lider, are bune abilități de leadership și știe să gestioneze chestiuni administrative.

Cetățeni din Bradu, pentru o localitate prosperă, pe 9 iunie votați Adrian Ion și echipa USR!”.

Comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a Alianței Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei) și publicat de Codunas Paul-Mihail Persoană Fizică Autorizată. Cod unic de identificare mandatar financiar: 21240009.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *