Nicu Alin Stan (USR) și-a lansat oficial candidatura din partea Alianței Dreapta Unită (ADU) pentru funcția de primar al comunei argeșene Miroși, localitate cu administrație pesedistă.

„În Miroși este timpul schimbării! Actuala administrație locală a demonstrat în nenumărate rânduri că ocupă locurile inutil. Vreau să fac schimbarea în comuna mea! Am voința și curajul să pornesc proiecte care pot schimba lucrurile în bine. Vreau să le dau încredere cetățenilor și să le repornesc voința de putere! Acordați-mi votul vostru ca să ajung în poziția prin care să reconstruiesc comuna!”, este mesajul candidatului ADU Nicu Alin Stan pentru locuitorii din Miroși.

În vârstă de 25 de ani, antreprenor, Nicu Alin Stan este cel mai tânăr candidat la o funcție de primar în județul Argeș la alegerile locale din 9 iunie.

„Nicu este un om care poate pune pe picioare comuna Miroși. Este un tânăr antreprenor care știe ce înseamnă munca, știe cum trebuie să arate o comună. Este un om pentru care munca reprezintă un element esențial al societății. Doar prin votul vostru se poate schimba soarta comunei, pentru că doar primarul și consilierii lui o decid. Votați pentru un viitor prosper, votați Nicu Stan și ADU pentru Consiliul Local!”, transmite Bogdan Badea, coordonatorul politic din partea USR al zonei de sud a județului.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *