Update, ora 21:50

Pe lângă gospodăria în care a izbucnit incendiul, au mai fost afectate două vecinătăți. În total, au ars trei anexe, aproximativ 5 mc de lemn de foc, 40 de metri de gard din lemn și în jur de 3.000 de mp de vegetație uscată.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului: foc deschis în spații deschise”, precizează ISU Argeș.

Update, ora 20:20

ISU Argeș: „La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la trei anexe gospodărești, cu suprafețe de aproximativ 10, 30 și, respectiv, 40 de mp.

Flăcările violente prezentau pericol de propagare la o locuință, însă, prin intervenția promptă a pompierilor, acestea au fost oprite din dezvoltare.

Paramedicii SMURD au evaluat o femeie în vârstă de 64 de ani, care prezenta atac de panică. În urma evaluării, aceasta a refuzat transportul la spital”. 

De la ce a pornit incendiul? Proprietara a dat foc în curte la niște resturi vegetale, a intrat în casă și a adormit. Între timp, lăsat nesupravegheat, focul s-a propagat și a ajuns la cele trei anexe, pe care le-a distrus.

Update, ora 19:55

Proprietara gospodăriei a suferit un atac de panică. A fost monitorizată la fața locului de un echipaj medical. Din fericire, este în afara oricărui pericol. A refuzat să fie dusă la spital.

Flăcările, care au mistuit cele trei anexe, au fost la un pas să se extindă și la casa de locuit. Pompierii au intervenit, însă, la timp și au oprit propagarea focului la locuință.

Știrea inițială, ora 19:20

Cu puține minute în urmă, un incendiu puternic a izbucnit într-o gospodărie din comuna Ungheni, în județul Argeș.

Potrivit primelor informații, focul a cuprins trei anexe gospodărești.

Cel puțin deocamdată, nu au fost raportate victime.

La fața locului intervin echipaje de pompieri de la Punctul de Lucru Izvoru și de la Secția Costești. Vom reveni cu detalii pe măsură ce le vom avea.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *