Tânărul consilier local Cosmin Bratu (USR) și-a lansat în Poiana Narciselor candidatura pentru funcția de primar al comunei argeșene Negrași.

Cosmin Bratu: „Am format o echipă de oameni muncitori”

„Sunt cel mai activ consilier local al comunei Negrași, susținut pentru candidatura la funcția de primar de către Narcis Mircescu, senator și președinte al USR Argeș, Emanuel Soare, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru președinția Consiliului Județean, Emilia Mateescu, candidata de Argeș pentru Parlamentul European, Bogdan Badea, coordonator zonal, și de către toată echipa USR Negrași.

Am intrat în competiția electorală cu 7 obiective, dintre care două le pot realiza în primul an de mandat:

-administrație profesionistă, căreia să îi pese de fiecare locuitor – Nu poți fi un primar bun dacă nu ești în permanență conectat la problemele reale ale locuitorilor;

-punerea in posesie a celor care și-au pierdut terenurile – Cadastrarea terenurilor încă nu s-a încheiat și doar în următorii 3-4 ani se mai poate face ceva pentru cei care au rămas cu actele în mână fără teren, motiv pentru care primarul mai vrea un mandat.

Am format o echipă de oameni muncitori, iar nu vânzători de iluzii, alături de care voi munci pentru comuna noastră”, a afirmat Cosmin Bratu cu ocazia intrării sale oficiale, din partea USR, în cursa pentru Primăria Negrași.

Narcis Mircescu: „Are mari șanse să devină primar”

Narcis Mircescu, președintele USR Argeș și senator, crede în șansele lui Cosmin Bratu de a fi ales primar în Negrași: „Acum 4 ani am avut onoarea să îl cunosc pe Cosmin. Este un tânăr ambițios și are mari șanse să devină primarul comunei Negrași, pentru că este principalul contracandidat al actualului primar.

Îmi doresc ca toți cetățenii să ajungă să îl cunoască pe Cosmin și să observe calitățile lui. Mult succes!”

Bogdan Badea: „Are proiecte importante pentru localitate”

Cosmin Bratu se bucură de susținere deplină din partea colegilor săi de partid din județul Argeș. „Cosmin este un tânăr ambițios, aflat la primul său mandat de consilier local. Are proiecte importante pentru această localitate și pentru comunitatea ei. Vrem ca oamenii din Negrași să se simtă respectați și să trăiască fericiți.

Pornim la drum în această campanie cu o politică a încrederii, pentru că USR este un partid tânăr și oferă o mentalitate diferită față de partidele clasice și cele extremiste.

Mult succes, Cosmin! Ai parte de toată susținerea mea, precum și a membrilor USR Argeș!”, a fost mesajul lui Bogdan Badea, candidat USR pentru Consiliul Județean Argeș și coordonator zonal.

Emanuel Soare: „Este timpul să schimbăm administrația PSD și la Negrași”

La eveniment a participat și Emanuel Soare, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș: „Am fost astăzi în comuna Negrași pentru lansarea candidaturii la Primărie a lui Cosmin Bratu, o alternativă de dreapta serioasă pentru Primăria Negrași. Este un tânăr antreprenor care poate contribui la modernizarea localității.

Împreună cu senatorul USR Narcis Mircescu și cu Emilia Mateescu, fost prefect și în prezent candidat pentru Parlamentul European, am încurajat echipa lui Cosmin și i-am felicitat pe toți pentru curajul și determinarea de a se implica pentru binele celor din jur.

Este nevoie de o administrație locală care prețuiește cetățeanul, care apreciază și susține educația și școala, interesată de îmbunătățirea condițiilor de viață ale cetățenilor.

Este timpul să schimbăm administrația PSD și la Negrași, să dăm o șansă generației tinere, educate și competente. Putem schimba PSD de la conducerea județului Argeș pe 9 iunie. Alianța Dreapta Unită este soluția”.

Comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a Alianței Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei) și publicat de Codunas Paul-Mihail Persoană Fizică Autorizată. Cod unic de identificare mandatar financiar: 21240009.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *