Locuitori ai unui sat din comuna argeșeană Negrași, comună cu primar de la PSD, cer construirea unei stații de transport public. Refugiul i-ar feri de soare, ploaie sau frig atunci când așteaptă microbuzul.

Deși a trecut deja o jumătate de an de când consilierul local USR Cosmin Bratu (foto) a depus la Primărie o solicitare scrisă în acest sens, problema a rămas nerezolvată.

„Au trecut șase luni de când am depus la secretariatul Primăriei Negrași o solicitare din partea a aproximativ 40 de locuitori prin intermediul căreia ceream construirea unei stații de transport public pentru satul Buta, la intersecția dintre drumul județean DJ 508 și drumul județean DJ 659.

Din păcate, nici până astăzi conducerea administrativă nu a introdus pe ordinea zi proiectul propus de mine și locuitorii din Negrași.

Oare celor responsabili chiar nu le pasă de cetățenii satului Buta care traversează aproximativ un kilometru în ploaie, în soare sau frig, în funcție de manifestarea fenomenelor meteorologice, și mai apoi așteaptă în aceleași condiții, fără un loc de refugiu? Oare primarului și viceprimarului nu le pasă de acești oameni care se duc să își câștige traiul undeva departe de localitatea noastră, iar ei nu sunt în stare să le asigure măcar condiții de secolul 21!?

Dar nu mă las! Voi redepune proiectul. Resurse bugetare există, trebuie doar voință din partea primarului. Și dacă nu dorește, atunci să explice de ce!”, afirmă consilierul local USR din Negrași Cosmin Bratu.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.