Update, 26 aprilie 2024, ora 15:50

Ionuț Moșteanu și-a depus astăzi oficial candidatura, din partea Alianței Dreapta Unită (ADU), pentru funcția de primar al Piteștiului, la Biroul Electoral de Circumscripție (BEC) Pitești (organizat la Casa Cărții).

A fost însoțit de candidatul ADU pentru președinția Consiliului Județean Argeș, Emanuel Soare, de senatorul Narcis Mircescu (liderul USR Argeș), de Mihai Mihăilescu (USR), viceprimar al municipiului Pitești, de consilieri locali USR din Pitești și de candidați ai Alianței Dreapta Unită pentru Consiliul Local Pitești.

Tot astăzi, la BEC a fost depusă lista candidaților Alianței Dreapta Unită (ADU) pentru Consiliul Local Pitești și lista aferentă de semnături de susținere.

După depunerea candidaturii, deputatul USR Ionuț Moșteanu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Pitești, a susținut o declarație de presă:

Știrea inițială, 25 aprilie 2024, ora 20:00

Deputatul USR de Argeș Ionuț Moșteanu (Alianța Dreapta Unită) își va depune mâine, 26 aprilie 2024, de la ora 13:00, la Biroul Electoral de Circumscripție Pitești, candidatura pentru funcția de primar al Piteștiului, alături de semnăturile de susținere cerute de lege.

De asemenea, vor fi depuse lista candidaților Alianței Dreapta Unită (ADU) pentru Consiliul Local Pitești și lista aferentă de semnături de susținere.

Alături de Ionuț Moșteanu vor fi prezenți candidații Alianței Dreapta Unită pentru funcțiile de consilier local în Pitești și liderii ADU Argeș.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *