Update, 1 aprilie 2024, ora 11:30

Studiul de oportunitate a primit aviz favorabil de la Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism a municipalității piteștene. Decizia favorabilă a fost luată cu 5 voturi „pentru”, 1 vot „împotrivă” și 3 abțineri.

Proiectul va fi supus dezbaterii și votului într-o viitoare ședință în plen a Consiliului Local Pitești.

Știrea inițială, 15 martie 2024, ora 11:50

Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism (C.T.A.T.U.) a municipalității Pitești se reunește în ședință.

Pe ordinea de zi se află și aprobarea studiului de oportunitate în vederea întocmirii Planului Urbanistic Zonal pentru construirea unui nou imobil, pe Calea Craiovei, nr. 34, peste drum de Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș, în zona OTP Bank-Raiffeisen Bank. Proiectul este al firmei piteștene S.C. Ferpas Bel Cas S.R.L.

Se cere aviz pentru construirea pe un teren de 1.125 de mp a unei clădiri cu spații comerciale, servicii medicale și locuințe colective (19 locuințe).

Regimul de înălțime propus: S+D+P+3E+4,5,6Er (cu retrageri succesive și acces pe terasă). Numărul de locuri de parcare: 29. Spațiu verde: pe circa 25% din suprafața totală a terenului. La subsol, clădirea va avea un adăpost civil.

Terenul este situat parțial în zona de protecție a monumentului istoric Biserica Armenească „Sf. Ioan Botezătorul”, biserică aflată în spatele Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș. (Foto: descriptiv. Sursa: evosign.ro)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *