Update, 1 aprilie 2024, ora 11:55 

Proiectul nu a obținut avizul de oportunitate. Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism a municipalității Pitești a respins cererea. S-au înregistrat 6 abțineri și 3 voturi nefavorabile. Nu a existat niciun vot „pentru”.

Update, 15 martie 2024, ora 12:25

Inițiatorul revine cu cererea pentru obținerea avizului de oportunitate. Noua solicitare va fi dezbătută și supusă votului în ședința de miercuri, 20 martie 2024, a Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism (C.T.A.T.U.) a municipalității piteștene.

Clădirea pe care SC Send 92 Dream Residence SRL o propune pentru construire în Găvana, pe strada Gârlei, ar urma să aibă 16 unități locative și 18 locuri de parcare.

Update, 15 decembrie 2023, ora 12:00

Proiectul a fost retras de pe ordinea de zi a ședinței din 14 decembrie 2023 a C.T.A.T.U. Pitești, pentru clarificarea regimului juridic al drumului de acces la lotul studiat”.

Știrea inițială, 12 decembrie 2023, ora 14:30

SC Send 92 Dream Residence SRL, firmă a familiei Durdui (a cunoscutului om de afaceri Nicolae Durdui și a altor membri ai familiei sale), care deține și fabrica Send 92 de geamuri termopan și tâmplărie din PVC, cere aviz pentru construirea unui imobil de locuințe colective.

Imobilul ar urma să aibă un regim de înălțime D+P+1E-2r și să fie ridicat pe strada Gârlei, nr. 42 A, în cartierul piteștean Găvana, pe un teren de 1.006 mp.

Terenul este situat în intravilanul municipiului Pitești (în prezent fiind un teren cu categoria de folosință curți-construcții și arabil), în vecinătatea unui curs de apă – pârâul Gârlei, parțial în limita de inundabilitate a acestuia. Accesul pe teren se face din strada Gârlei.

SC Send 92 Dream Residence SRL cere aviz de oportunitate în vederea elaborării Planului de Urbanism Zonal (PUZ) pentru viitoarea construcție. Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism (C.T.A.T.U.) a municipalității Pitești se va pronunța în ședința sa de joi, 14 decembrie 2023.

„Se propune reglementarea urbanistică a terenului în suprafață de 1.006 mp pentru construirea unei clădiri cu locuințe colective și lărgirea drumului de acces existent pe latura de sud-vest. (…) Regim de înălțime: D+P+1E-2r”, se arată în documentația care va fi analizată și supusă aprobării în ședința de joi a C.T.A.T.U. (Foto: descriptiv. Sursa: arhon.ro)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Administrație

Un comentariu

  1. Popescu Maria

    13-12-2023, 05:25 la 05:25

    Fam Durdui sa le facă asociatul bloc sa le de-a avize daca poate!

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *