Gelu Tofan, viceprimar al Piteștiului, și consilierii municipali Tiberiu Irimia și Ana Stan și-au dat arama pe față. Aleși în anul 2020 pe lista PNL, cei trei s-au înscris oficial în PSD după o lungă perioadă în care au făcut „blat” la vedere cu primarul pesedist Cristian Gentea.

Cei trei au fost prezentați în noua lor postură politică într-o conferință de presă a PSD Argeș desfășurată în această dimineață.

Amintim că în februarie anul trecut conducerea PNL Pitești a votat pentru excluderea din partid a lui Gelu Tofan și a Anei Stan. „PNL Pitești nu vrea să le afecteze parcursul politic alături de PSD, partidul cu care au colaborat activ pe toate planurile în ultimul an. (…) Prin hotărârea de astăzi, PNL Pitești a decis că cei doi își pot exercita în mod oficial parteneriatul evident cu PSD”, transmitea la timpul respectiv PNL Pitești (aici detalii). (Sursă foto: Facebook | PSD Argeș)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *