Update, ora 21:40

Departamentul de comunicare al PNL Argeș, comunicat de presă: „Biroul Politic Local al PNL Pitești a decis joi, 16 februarie, cu majoritate de voturi, excluderea din partid a membrilor Gelu Tofan și Ana Stan. În cazul lui Gelu Tofan, decizia a fost luată cu 22 de voturi pentru excludere, două voturi împotrivă, 3 abțineri și un vot nul. În privința Anei Stan, 26 de membri au votat pentru excludere, 2 s-au abținut și unul a votat împotrivă. 

A fost o decizie firească în privința celor doi, pentru că PNL Pitești nu vrea să le afecteze parcursul politic alături de PSD, partidul cu care au colaborat activ pe toate planurile în ultimul an. PNL Pitești înseamnă o echipă unită, cu o agendă unitară. Așa va fi de astăzi înainte!

Prin hotărârea de astăzi, PNL Pitești a decis că cei doi își pot exercita în mod oficial parteneriatul evident cu PSD.

Decizia de excludere a fost transmisă către Biroul Permanent Județean al PNL Argeș, pentru a fi supusă votului”. 

Știrea inițială, ora 20:20 

În această seară, Biroul Politic Local al PNL Pitești a votat pentru excluderea din partid a viceprimarului Gelu Tofan și a consilierului local Ana Stan.

Mai exact, au fost votate favorabil propunerile de excludere a celor doi din PNL, decizia finală urmând să fie luată, potrivit statutului, de Biroul Politic Județean al PNL Argeș.

Președintele PNL Pitești, Mihai Coteț, le-a reproșat celor doi colaborarea cu PSD și în special cu primarul Cristian Gentea, în detrimentul intereselor Partidului Național Liberal.

Anterior ședinței de la PNL din această seară, în Consiliul Local de astăzi, Ana Stan a fost dată afară din sală chiar de către colegul său de partid Sorin Apostoliceanu (aici subiectul pe larg).

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *