Ana Stan este privită cu admirație în PSD după ce, în calitate de consilier local, a încercat să încurce alegerea în Pitești a unui viceprimar de la PNL.

Mai mult, în PSD sunt persoane, inclusiv din rândul consilierilor locali din Pitești, care spun că ar trebui ca Anei Stan să i se facă o ofertă de înscriere în Partidul Social Democrat. În cazul în care îi va fi făcută o astfel de ofertă, rămâne de văzut dacă Ana Stan o va accepta, în condițiile în care ea s-a declarat ca fiind, ideologic, o liberală 100%. Deocamdată, după ce a anunțat că pleacă din PNL, notărița Ana Stan nu a precizat dacă va mai face sau nu politică.

Amintim că Ana Stan a candidat, peste capul partidului (PNL), pentru o funcție de viceprimar al Piteștiului, deși candidatul stabilit de Partidul Național Liberal a fost Gelu Tofan. Stan a primit voturi și de la consilierii PSD, dar Tofan a câștigat funcția.

După comunicarea rezultatului votului, Ana Stan și-a anunțat demisia din Consiliul Local, ulterior reclamând că ar fi existat nereguli în alegerea celor doi noi viceprimari (Gelu Tofan – PNL și Mihai Mihăilescu – USR). A doua zi și-a anunțat și plecarea din PNL (subiectul pe larg). (Sursă foto: Facebook)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.