Ana Stan este privită cu admirație în PSD după ce, în calitate de consilier local, a încercat să încurce alegerea în Pitești a unui viceprimar de la PNL.

Mai mult, în PSD sunt persoane, inclusiv din rândul consilierilor locali din Pitești, care spun că ar trebui ca Anei Stan să i se facă o ofertă de înscriere în Partidul Social Democrat. În cazul în care îi va fi făcută o astfel de ofertă, rămâne de văzut dacă Ana Stan o va accepta, în condițiile în care ea s-a declarat ca fiind, ideologic, o liberală 100%. Deocamdată, după ce a anunțat că pleacă din PNL, notărița Ana Stan nu a precizat dacă va mai face sau nu politică.

Amintim că Ana Stan a candidat, peste capul partidului (PNL), pentru o funcție de viceprimar al Piteștiului, deși candidatul stabilit de Partidul Național Liberal a fost Gelu Tofan. Stan a primit voturi și de la consilierii PSD, dar Tofan a câștigat funcția.

După comunicarea rezultatului votului, Ana Stan și-a anunțat demisia din Consiliul Local, ulterior reclamând că ar fi existat nereguli în alegerea celor doi noi viceprimari (Gelu Tofan – PNL și Mihai Mihăilescu – USR). A doua zi și-a anunțat și plecarea din PNL (subiectul pe larg). (Sursă foto: Facebook)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *