„România rămâne oarbă în fața oamenilor cu nevoi speciale, eu NU! Voi crea facilităţi speciale pentru oamenii speciali!”, afirmă Virgil Baciu, candidat independent în Argeș pentru Camera Deputaților.

„O categorie socială neglijată aproape complet de politicienii români sunt persoanele cu nevoi speciale. Nici nu pot să îmi imaginez cum se simt aceşti oameni care se trezesc dimineaţa şi nu pot vedea un răsărit de soare sau chipul persoanelor dragi. Oameni care nu pot auzi vocea părinţilor sau a copiilor. Oameni care nu se pot deplasa singuri sau care nu le pot spune un te iubesc celor dragi. Oameni care nu îşi pot îmbrăţişa apropiaţii. Ce îmi pot imagina, însă, este faptul că aceşti oameni au nevoi speciale şi trebuie ca oamenii aflaţi la conducerea ţării ori a comunităţilor locale să facă mai mult pentru a-i ajuta.

Drept urmare, dacă mă veţi vota pe 6 decembrie şi voi ajunge în Parlamentul României, voi iniţia un proiect de lege prin care să ajutăm aceste persoane pentru a le face viaţa mai uşoară. Prin proiectul meu de lege vreau ca aceste persoane speciale să aibă mai multe beneficii şi să li se deconteze o gamă largă de necesităţi pentru a-şi duce traiul zilnic”, punctează singurul candidat independet din Argeș pentru Camera Deputaților la alegerile din decembrie 2020.

„Voi insista ca persoanele cu nevoi speciale să poată beneficia de produse sau servicii precum:

-scaune cu rotile;

-proteze pentru mâini sau picioare;

-aparate auditive;

-bastoane pentru nevăzători, pentru a-i ajuta să se deplaseze;

-decontarea cursurilor pentru familiile cu surdo-muţi, pentru a învăţa limbajul semnelor;

-și multe alte lucruri de care aceşti oameni speciali au nevoie pentru a duce o viaţă mai bună.

De asemenea, voi susţine crearea unor programe speciale pentru o mai bună integrare a acestor oameni în societate”, spune Virgil Baciu, candidat independent pentru Camera Deputaților.

Comandat de: candidatul independent Virgil Baciu. Realizat de: Codunas Paul-Mihail PFA. Cod unic de identificare mandatar financiar: 2207/03.11.2020.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihaela Grigorescu
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *