În ciuda rezultatului foarte slab obținut de PMP și în Argeș și a demisiei lui Eugen Tomac din motive similare la nivel central, Cătălin Bulf nu a demisionat de la conducerea filialei. Filială care nu pare capabilă să găsească un om mai potrivit în locul acestuia, din moment ce nimeni din partid nu îi solicită să demisioneze.

În schimb, i se cere demisia din afara partidului. Cererea îi este adresată public de Virgil Baciu, care a plecat în urmă cu câteva luni din PMP, după un conflict cu Bulf.

Candidând independent în Argeș pentru Camera Deputaților la alegerile din 6 decembrie, Baciu a obținut peste 2%. În condițiile în care scorurile PMP Argeș au fost de 4,51% la Cameră și de 4,74% la Senat, Virgil Baciu spune că voturile sale sunt cele care i-au lipsit Partidului Mișcarea Populară pentru a face pragul electoral de 5% pentru intrarea în Parlament. „Sunt conştient că voturile mele sunt cele care i-au lipsit PMP-ului pentru a face pragul electoral în Argeş şi la nivel naţional, dar vinovat pentru situaţia aceasta este nimeni altul decât Bulf Cătălin”, afirmă Virgil Baciu.

Baciu îi cere demisia lui Cătălin Bulf din funcția de președinte al PMP Argeș și propune ca Dănuț Dinu (consilier municipal în Pitești) să preia interimar conducerea filialei: „Acesta (n.r. – Cătălin Bulf) trebuie să îşi dea demisia, împreună cu cei care au contribuit la acest dezastru, iar oamenii de valoare să se întoarcă. Excluderile care sunt încă în faza de judecată să fie anulate și să fie aleasă o nouă conducere, formată din aleși locali și oameni noi cu coloană şi onoare, iar cea mai legitimă persoană care ar putea conduce partidul imediat şi a pregăti alegerile în cadrul filialei nu este nimeni altul decât Dănuț Dinu”. (Sursă foto: Facebook)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *