Președintele Klaus Iohannis a declarat cu puțin timp în urmă, într-o conferință de presă care se află în desfășurare la Palatul Cotroceni, că nu intenționează să introducă o carantină la nivel național după alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

”În acest context de carantină – lockdown, două noțiuni foarte vehiculate de dumneavoastră, colegele și colegii dumneavoastră din toate redacțiile, vreau să fie foarte clar: nu există nicio intenție, eu nu intenționez să promovez instituirea unei carantine la nivel național, un așa-numit lockdown, după alegerile parlamentare din 6 decembrie. Repet, nu există nicio intenție de a intra în lockdown după alegeri. Repet aceste lucruri fiindcă sunt politicieni fără niciun fel de scrupule care încearcă să se promoveze cu știri de tip senzațional și vor să ne spună ce s-ar putea întâmpla. Lockdown-ul nu se întâmplă!

Abordarea pe care am avut-o până acum s-a dovedit că dă rezultate și o vom menține în continuare. Vom continua să instituim măsuri zonale sau regionale, deci în localități, acolo unde situația o impune, unde avem o creștere prea mare a numărului de cazuri”, a afirmat Klaus Iohannis.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Un comentariu

  1. Marian

    25-11-2020, 18:24 la 18:24

    Dumnezeule!!!! Ma minunez ca te-am votat… ești la curent cu lipsa paturilor din ATI-URI dar nu ești la curent cu faptul ca toți pun pe funcții oameni din PNL destituiri-i pe alții apolitici… cât de ipocrit sa fii??! Ți-ai pus întrebarea ca poate de aceea nu funcționează sistemele?! Sunt convinsă ca nu… ?

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *