Virgil Baciu, singurul candidat independent din Argeș pentru Parlament, nu a reușit să atingă pragul electoral pentru intrarea în Camera Deputaților. Baciu are un mesaj pentru argeșeni și felicită revelația alegerilor de ieri, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

„Dragi argeşeni, aş vrea în primul rând să vă mulţumesc pentru susţinerea pe care mi-aţi oferit-o în tot acest timp. Mesajele voastre de susţinere mi-au umplut inima de bucurie şi mi-au oferit energie pe parcursul acestei campanii.

Din păcate, obiectivul nostru nu a fost atins. Nu am reuşit să intru în Camera Deputaţilor, dar sper că am reuşit să intru în sufletele multora dintre voi.

Deşi am pierdut această bătălie, războiul abia începe. Am să continui să lupt pentru voi şi pentru judeţul Argeș.

Îmi pare rău că nu am reuşit să vă reprezint în Parlamentul României, dar asta nu înseamnă că voi abandona miile de oameni care şi-au pus încrederea în mine şi au mers la urne pentru a mă vota. Voi găsi alte modalităţi pentru a vă face vocea auzită la cele mai înalte niveluri.

Felicitări partidelor care au câştigat aceste alegeri, dar mai ales revelaţiei numită AUR şi lui George Simion, preşedintele acestui partid! Sper ca partidele care au reuşit să intre în Parlament să lucreze în interesul românilor şi să realizeze lucruri bune pentru România.

Vă mulţumesc încă o dată pentru toată susţinerea pe care mi-aţi acordat-o şi promit că nu am să vă abandonez. Doamne ajută!”, transmite Virgil Baciu.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *