Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a dat publicității astăzi noi imagini de pe șantierul lotului 1 (Sibiu – Boița) al viitoarei autostrăzi Pitești – Sibiu. „Stadiul fizic al celor 13,17 kilometri, aflați în execuție, este de 32,27%”, anunță CNAIR.

Secțiunea 1 Sibiu – Boița va avea o lungime de 14,150 de km. Lotul 1 al secțiunii, de la km 0+000 până la km 13+170, este realizat de PORR Construct SRL din România, subsidiară a companiei PORR AG Austria.

CNAIR informează că valoarea contractului de proiectare și execuție se ridică la aproape 613.000.000 de lei fără TVA și că termenul de finalizare este luna mai a anului 2023.

PORR Construct SRL va executa și secțiunea 4 Tigveni – Curtea de Argeș a viitoarei autostrăzi Pitești – Sibiu (aici subiectul pe larg).

În ceea ce privește secțiunea 5 Curtea de Argeș – Pitești, pe 30 decembrie 2020 Guvernul Cîțu a adoptat o hotărâre pentru declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor private de pe acest tronson (aici amănunte).

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *