S.C. Apă Canal 2000 S.A. continuă campania de identificare a consumatorilor care fraudează consumul de apă.

„După ce în prima jumătate a lunii trecute au fost identificaţi doi agenţi economici – o spălătorie auto şi un restaurant – care deţineau instalaţii clandestine de ocolire a contorului de apă, astăzi, 5 februarie 2021, la o spălătorie auto din zona Prundu – Tudor Vladimirescu o echipă a Serviciului Control al S.C. Apă Canal 2000 S.A. a constatat că agentul economic avea dublu branşament, care îi permitea fraudarea consumului de apă.

Fiind întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de furt de apă din sistemul public, la fața locului, la solicitarea S.C. Apă Canal 2000 S.A., s-a prezentat un echipaj de la Poliţia Municipiului Piteşti, pentru aplicarea tuturor măsurilor legale stipulate de Legea nr. 286/2009 privind Codul Penal.

Operatorul S.C. Apă Canal 2000 S.A. a calculat prejudiciu conform prevederilor legale în vigoare, reprezentând plata retroactivă a serviciilor de apă și de canalizare, calcul în sistem paușal, ţinând cont de obiectul activităţii desfăşurate de agentul economic. De asemenea, agentul economic depistat cu branşament ilegal este obligat să achite şi contravaloarea lucrărilor de desfiinţare a branşamentului ilegal”, ne-a informat S.C. Apă Canal 2000 S.A. Pitești.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *