Update, 14 decembrie 2023, ora 08:00 

Măsura a fost pusă în practică. Începând de miercuri, 13 decembrie 2023, există marcaj hașurat pentru interzicerea staționării în intersecția dintre bulevardul Nicolae Bălcescu și Aleea Spitalului pe cele două benzi de circulație dinspre Bascov. „Acest marcaj le permite vehiculelor care vin dinspre Centru către Spitalul Județean de Urgență Pitești să vireze la stânga”, precizează Primăria.

Update, 15 noiembrie 2023, ora 17:00

Astăzi, Comisia de sistematizare a circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești a avizat favorabil propunerea. Prin urmare, în intersecția dintre bulevardul Nicolae Bălcescu și Aleea Spitalului pe cele două benzi de circulație dinspre Bascov va fi aplicat un marcaj hașurat.

Știrea inițială, 14 noiembrie 2023, ora 13:10

O propunere care vizează traficul auto pe bulevardul Nicolae Bălcescu se află pe agenda ședinței de miercuri, 15 noiembrie 2023, a Comisiei de sistematizare a circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești.

Propunerea este următoarea: „Aplicarea unui marcaj hașurat pe carosabilul bulevardului Nicolae Bălcescu în intersecția cu Aleea Spitalului doar pe cele două benzi de circulație dinspre Bascov pentru a nu se mai bloca intersecția, iar vehiculele care circulă dinspre Centru către Spitalul Județean să poata efectua virajul la stânga”.

Amintim că tot în ședința de miercuri Comisia de sistematizare a circulației rutiere și pietonale se va pronunța și cu privire la înființarea în Pitești, pe strada Depozitelor, a două noi stații de autobuz (AICI AMĂNUNTE).

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *