Update, 15 noiembrie 2023, ora 16:30

Cu puțin timp în urmă, Comisia de sistematizare a circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești a dat aviz favorabil pentru amenajarea celor două noi stații de autobuz pe strada Depozitelor la nr. 55, în zona Lear Corporation. Acestea vor deservi liniile de transport 5C (Trivale-Depozitelor), 13C (Războieni-Depozitelor) și 13D (Depozitelor-Gară Sud-Războieni).

Știrea inițială, 14 noiembrie 2023, ora 11:00 

Comisia de sistematizare a circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești se reunește în ședință miercuri, 15 noiembrie 2023.

Pe ordinea de zi se află și o propunere a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești pentru înființarea a două noi stații de autobuz (Publitrans).

Asociația solicită avizarea a două noi stații de îmbarcare/debarcare călători (una pentru tur și cealaltă pentru retur) pe strada Depozitelor la nr. 55, în zona Lear Corporation, care să deservească liniile de transport 5C (Trivale-Depozitelor), 13C (Războieni-Depozitelor) și 13D (Depozitelor-Gară Sud-Războieni).

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Un comentariu

  1. Marius Lovisteanu

    15-11-2023, 16:58 la 16:58

    Gavana 3 bascos și retur când o sa avem transport?

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *