O femeie în vârstă de 90 de ani a murit într-un incendiu care a afectat aseară târziu, aproape de miezul nopții, un apartament al unui bloc de pe strada Banat din municipiul Pitești. Femeia a murit intoxicată cu fum.

Incendiul a izbucnit aproape de miezul nopții într-un apartament de la etajul 2 al blocului B 14 de pe strada Banat. Pompierii spun că focul a pornit de la o țigară lăsată aprinsă.

„Pompieri au intervenit în cazul unui incendiu izbucnit într-un apartament al unui bloc de pe strada Banat a municipiului Pitești. La fața locului au constatat că apartamentul era inundat cu fum, iar incendiul se manifesta la o canapea.

A fost identificată și o victimă de sex feminin, în vârstă de 90 de ani, care a fost extrasă din locuință până la sosirea forțelor de interveniție. Aceasta era în stop cardio-respirator. Paramedicii SMURD au început manevrele de resuscitare, venind în sprijinul lor și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor și a fost declarată decedată.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost fumatul în locuri neprotejate corespunzător (o țigară lăsată aprinsă aproape de materiale combustibile)”, informează ISU Argeș.

Potrivit procedurilor în astfel de cazuri, Poliția a deschis dosar penal. „Cercetările au fost preluate de polițiștii de investigații criminale de la Poliția Municipiului Pitești. În cauză a fost înregistrat dosar penal pentru distrugere și ucidere din culpă, sub supravegherea unității de Parchet competente.

Cauza decesului urmează să fie stabilită prin efectuarea autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei”, potrivit Poliției argeșene.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *