După cum v-am informat, ieri, 4 martie 2021, Primăria Pitești a instituit sens unic de circulație pe strada Pictor Nicolae Grigorescu tronsonul 2, din dreptul Oficiului Poștal și până în dreptul blocului 24, continuând pe strada Pictor Nicolae Grigorescu tronsonul 1 către Aleea Dr. ing. Pârvan Parnia, respectiv pe strada Florilor până în dreptul Oficiului Poștal (aici amănunte).

Grupul consilierilor locali de la PNL și USR PLUS reclamă, însă, că Primăria a luat această măsură fără avizul Comisiei pentru sistematizarea circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești.

„În ședința Comisiei de circulație s-a discutat acest aspect, dar nu s-a luat nicio hotărâre, urmând ca dezbaterile să continue în ședința următoare. Întrebăm reprezentanții Primăriei, în baza cărui aviz al Comisiei a fost luată această decizie și dacă mai este cazul ca aceste ședințe să aibă loc având în vedere că ce se hotărăște este ignorat de către autoritatea executivă a Primăriei?”

Primăria Pitești încă nu a avut nicio reacție publică la adresa acuzației formulate de grupul consilierilor locali de la PNL și USR PLUS.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *