Mașina care ridică în cartierele Prundu și Războieni noile containere de gunoi încastrate în pământ s-a stricat.

„40 de containere îngropate în cartierele Prundu și Războieni nu vor fi funcționale o perioadă de timp, deoarece mașina pentru ridicat containere are probleme tehnice, pe care furnizorul utilajului a fost chemat să le remedieze. Mașina se află în garanție și este o chestiune de timp până la rezolvarea situației.

Societatea Salubritate 2000 SA face un apel către cetățeni să utilizeze eurocontainerele puse la dispoziție și plasate exact în zona platformelor cu containerele îngropate”, informează Primăria municipiului Pitești.

Ieri, Primăria îi certa pe piteștenii din Războieni pentru că depozitează gunoiul lângă containerele îngropate, care acum oricum nu mai pot fi folosite din cauza menționată mai sus: „Zona C1 și D2 Războieni: containere îngropate goale, iar gunoiul la 5 metri distanță, depozitat pe ciment!

Rugăm cetățenii rezidenți ai zonei să utilizeze cu încredere containerele îngropate! Prin apăsarea pedalei atașate, vă asigurăm, containerul se va deschide, iar gunoiul menajer (nu și alte tipuri de deșeuri – voluminoase, electrocasnice etc.) va fi depozitat cu succes în interiorul acestuia. Prin urmare, la o pedală distanță, aveți opțiunea unui aer mai sănătos și a unei zone curate lângă locuința dumneavoastră, în locul celei insalubre”. Ironia sorții…

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *