Cu puțin timp în urmă s-a încheiat o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Ședința a fost convocată de prefectul Emanuel Soare, președinte al CJSU, în contextul intrării, de ieri, a județului Argeș în “zona roșie” (a fost depășit pragul de 3 cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 la 1.000 de locuitori, cumulat în ultimele 14 zile).

CJSU a hotărât impunerea unor măsuri suplimentare în mai multe localități din județ, în conformitate cu H.G. nr.856/2020.

Măsurile vizează localitățile Pitești, Curtea de Argeș, Câmpulung, Ștefănești, Topoloveni, Mioveni, Bradu, Mărăcineni, Mioarele, Bascov, Dârmănești, Albeștii de Muscel, Leordeni, Lerești, Poiana Lacului și Aninoasa, în care incidenţa cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 este mai mare de 3/1.000 de locuitori. Toate măsurile vor fi valabile începând din data de 14 noiembrie 2020, ora 00:00, pentru o perioadă de 14 zile, și sunt următoarele:

-este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici de tipul restaurantelor şi al cafenelelor, în interiorul clădirilor;
-este permisă activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, al pensiunilor sau al altor unităţi de cazare doar pentru persoanele cazate în aceste unități;
-este interzisă activitatea operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc;
-sunt interzise activitățile în cadrul cinematografelor și al instituțiilor de spectacole și/sau concerte.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *