După ce Mihai Coteț a fost amenințat cu excluderea din PNL (amănunte aici), un vechi liberal, avocatul Radu Perianu, a transmis astăzi un mesaj care vizează actuala conducere a filialei Argeș a Partidului Național Liberal.

„Celor care se erijează în liderii PNL Argeș… Încetați să mai amenințați liberalii cu excluderea! Statutul PNL nu are rolul de sperietoare și nici nu poate fi citit doar în cheia interzicerii dreptului la opinie! Celui care a dat comunicatul de presă de ieri, comunicat „semnat” PNL Argeș, am să îi spun atât: Nu ești PNL Argeș, nu reprezinți Partidul Național Liberal, nu reprezinți liberalii!

Îi felicit pe cei care au înțeles, fie și mai târziu, ceea ce eu și majoritatea primarilor PNL din Argeș spunem de doi ani de zile! Iar vouă celor care vă erijați în liderii PNL Argeș vă spun că trebuie să scoateți capul din bula în care vă aflați și să ieșiți pe stradă! O să vedeți că se întreabă oamenii când vă dați demisia” – este mesajul transmis de Radu Perianu – fost președinte PNL Pitești – mesaj care circulă astăzi în grupurile de comunicare online ale liberalilor argeșeni.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *