Ion Georgescu a transmis în această seară un mesaj public cu privire la incidentul șocant care a avut loc vineri seara în sediul Primăriei Mioveni. „Acest mod de exprimare violent și primitiv al unor indivizi certați cu legea nu poate fi tolerat de nicio instituție a statului, iar faptele trebuie condamnate cu fermitate. Mioveniul nu este un sat fără câini!”, afirmă primarul Georgescu.

„Stimați cetățeni ai orașului, dragi prieteni și colaboratori,

Incidentul petrecut în seara de vineri, 11 februarie, la Primăria Mioveni este regretabil, revoltător și șocant. Acest mod de exprimare violent și primitiv al unor indivizi certați cu legea nu poate fi tolerat de nicio instituție a statului, iar faptele trebuie condamnate cu fermitate. Mioveniul nu este un sat fără câini, iar România este un stat european, în care valorile esențiale după care funcționează societatea sunt diametral opuse față de viziunile înguste și opace, debitate de mințile unor indivizi mărunți.

Fără a comenta intenția sau motivele care au condus la acest incident, vă asigur că activitatea mea personală, cât și activitatea administrativă din cadrul Primăriei și al Consiliului Local se desfășoară în condiții normale. Atâta timp cât între reprezentanții statului, funcționari și societate există un raport de echilibru în ceea ce privește respectul reciproc și transparența, veți găsi întotdeauna în noi un partener de dialog și un sprijin real.

În încheiere țin să menționez că acest incident izolat nu poate pune în lumină negativă întreaga activitate a angajaților Poliției Locale Mioveni, cunoscut fiind faptul că aceștia asigură paza instituției. Sunt comisii de anchetă care analizează toate aspectele care au condus la producerea acestui regratabil episod, iar vinovații vor suporta consecințele.

Cu aleasă prețuire și sinceritate, vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune și mesajele de încurajare transmise în această perioadă!”, comunică primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu.

Amintim că Asociația Orașelor din România s-a solidarizat cu primarul Mioveniului și a cerut Guvernului adoptarea unor măsuri pentru protecția aleșilor locali (aici subiectul pe larg).

Amănunte despre incidentul de vineri seara din sediul Primăriei Mioveni, AICI.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.