Liderii USR și PMP au participat astăzi la prima lor conferință de presă comună în județul Argeș. Cele două partide, alături de Forța Dreptei, sunt la un pas de crearea polului de dreapta, alternativă la PSD și PNL. O alternativă care, spune Ionuț Moșteanu, deputat USR de Argeș, va fi vocea românilor onești, sătui să plătească din taxe pentru sinecurile și combinațiile nesimțite ale celor două partide de guvernământ.

„Astăzi am participat alături de colegul meu senatorul Narcis Mircescu la o conferință de presă alături de partenerii noștri de la Partidul Mișcarea Populară.

Suntem în linie dreaptă cu crearea polului de dreapta, care se va lupta la anul de la egal la egal cu PSD la toate rundele de alegeri. Alianța noastră va fi vocea oamenilor cinstiți, care muncesc și plătesc taxele pe care le cheltuie de doi ani pe sinecuri și combinații PSD și PNL.

PNL știe că a devenit un PSD galben și tot încearcă să blocheze crearea acestui pol de dreapta prin tot felul de metode securistice. Mâine mai fac o butaforie – îi umplu o sală de PNL-iști la Pitești lui Cristian Diaconescu – care vine și se joacă de-a politica și pretinde că e președinte de partid deși nu îl mai bagă nimeni în seamă și el nu mai face demult politică, ci face ce știe bine – consultanță pe politică externă la TV.

Dar nu mai păcălesc pe nimeni – alegătorii de dreapta nu o să se mai lase păcăliți de trădătorii din PNL și de tacticile prietenilor lor cu epoleți.

Mulțumim Adrian Sandu, președinte PMP Argeș, și Eugen Tomac, președinte PMP, pentru invitație”, spune deputatul Ionuț Moșteanu după conferința de presă comună de astăzi pe care liderii USR și PMP au susținut-o în Pitești.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *