Două echipe din partea USR și PMP au purtat azi discuții exploratorii despre construirea unei alternative de dreapta la coaliția PSD-PNL, în contextul anului electoral 2024.

Echipele USR și PMP, conduse de președinții Cătălin Drulă și, respectiv, Eugen Tomac, au discutat despre alegerile din 2024 și „datoria Opoziției democratice de a oferi României o alternativă onestă la dezastrul pe care îl reprezintă Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă”, potrivit Uniunii Salvații România.

„România trebuie salvată de la prăpastia socialist-securistă săpată de PSD și sateliții săi. Reformele din PNRR, banii europeni pentru investiții și preocuparea pentru binele comunității nu pot fi asigurate în România decât de un pol de dreapta cu orientare modernistă și axată pe interesul românilor, nu al specialilor de partid”, declară președintele USR, Cătălin Drulă.

La rândul său, liderul PMP, Eugen Tomac, apreciază că „numai dreapta modernă și onestă poate oferi României o șansă la un viitor mai bun. Coalizarea forțelor care se opun pesedismului clientelar reprezintă singura cale de a demufa clientela de căpușe de partid de la bugetul statului și de a asigura o dezvoltare bazată pe investiții și reforme structurale”.

Ambii președinți spun că extremismul nu poate reprezenta o opțiune pentru România și că partidul AUR este perdeaua de fum ridicată în disperare de Marcel Ciolacu.

„Românii aflați în fața opțiunii de a-și da viitorul copiilor și administrarea bugetului public pe mâna extremiștilor vor lua decizia corectă în 2024 și se vor orienta către singura alternativă onestă”, afirmă Cătălin Drulă și Eugen Tomac.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *