Ionuț Cosmin Marinescu, profesorul de sport de la Colegiul „I.C. Brătianu” din Pitești acuzat de procurori că ar fi agresat sexual o elevă, minoră, a făcut contestație împotriva arestării sale preventive.

Cu puțin timp în urmă, Tribunalul Argeș a respins, ca nefondată, contestația. Prin urmare, profesorul rămâne în arest preventiv.

Iată hotărârea Tribunalului Argeș: „În temeiul art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 1 lit. b C.pr.pen. rap. la art. 204 C.pr.pen., respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul Marinescu Ionuț Cosmin împotriva încheierii penale pronunţate la data de 19.03.2024 de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Pitești în dosarul nr. 5176/280/2024.

În temeiul art. 275 alin.2 C.pr.pen., obligă contestatorul Marinescu Ionuț Cosmin la plata sumei de 250 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat.

Definitivă. Pronunţată prin punerea minutei la dispoziţia părţilor şi a procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 21.03.2024”.

Amintim că pe 19 martie profesorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma unei hotărâri luate de Judecătoria Pitești. Amănunte despre caz, AICI.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *