Lavinia Bughiu, soția vicepreședintelui Consiliului Județean Argeș Adrian Bughiu, a scăpat de procesul penal și de condamnarea la 8 luni de închisoare cu amânarea pedepsei cu un termen de supraveghere de 2 ani.

Curtea de Apel Pitești i-a admis apelul pe care l-a făcut împotriva sentinței din luna ianuarie 2024 a Judecătoriei Pitești în dosarul în care a fost judecată pentru vânzarea de produse contrafăcute în magazinul ei din Pitești.

De asemenea, Curtea de Apel Pitești a hotărât să reducă valoarea daunelor pe care Lavinia Bughiu trebuie să le achite companiilor păgubite.

Hotărârea, luată săptămâna trecută, este definitivă. Iată hotărârea Curții de Apel Pitești: „Admite apelul declarat de inculpata Bughiu Ionela Lavinia împotriva sentinţei penale nr.10 din 5 ianuarie 2024 pronunţată de Judecătoria Piteşti în dosarul nr.8537/280/2022.

Desfiinţează în parte sentinţa penală şi, rejudecând: (…) încetează procesul penal faţă de inculpata Bughiu Ionela Lavinia şi înlătură dispoziţia (…) vizând stabilirea pedepsei de 8 luni de închisoare în sarcina inculpatei Bughiu Ionela Lavinia pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată (fapta din 19.12.2018), cu toate consecinţele.

Reduce despăgubirile acordate părţilor civile cu titlu de daune morale, după cum urmează:

-către compania Tommy Hilfiger Licensing B.V. (titularul mărcii Tommy Hilfiger), la suma de 1.000 de euro (echivalentul în lei la data plății, la cursul BNR);

-către compania Puma SE, la suma de 50 de euro (echivalentul în lei la data plății, la cursul BNR);

-către compania The Polo/Lauren Company L.p., la suma de 2.000 de euro (echivalentul în lei la data plății, la cursul BNR);

-către Louis Vuitton Malletier, la suma de 1.000 de euro, (echivalentul în lei la data plății, la cursul BNR);

-către Burberry Limited, la suma de 300 de euro (echivalentul în lei la data plății, la cursul BNR);

-către Parfumus Christian Dior, la suma de 60 de euro (echivalentul în lei la data plății, la cursul BNR);

-către Chanel, la suma de 100 de euro (echivalentul în lei la data plății, la cursul BNR);

-către Deckers Outdoor Corporation, la suma de 1.000 de euro (echivalentul în lei la data plății, la cursul BNR).

Menţine în rest celelalte dispoziţii ale sentinţei, care nu contravin prezentei decizii. Definitivă”.

Amănunte despre acest caz puteți citi AICI. (Sursă foto: Facebook)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *