Toate biletele disponibile pentru concertul de diseară de la Filarmonica Pitești au fost vândute. Fiind un concert extraordinar, prețul unui bilet a fost de 50, 40 sau 30 de lei, în funcție de categoria locului. Din cauza pandemiei, au fost vândute bilete până la limita a 30% din capacitatea sălii.

În condiții normale, probabil că sala ar fi fost plină, dat fiind succesul la public de care se bucură Analia Selis, solista care va concerta astăzi alături de Filarmonica piteșteană și pianistul Mariano Castro.

Concertul vocal-simfonic extraordinar aniversar 100 de ani – Astor Piazzolla va începe la ora 19:00 și are în program Ástor Piazzolla – Regreso al amor, Vuelvo al sur, Jacinto chiclana, Siempre se vuelves a Buenos Aires, Invierno Porteño, Los paraguas de Buenos Aires, Fuga misterio, Oblivion, Balada para un loco, Milonga del angel, Verano Porteño, Michelangelo 70, Chiquilin de bachin, Libertango, Milonga de la anunciacion. Orchestrațiile îi aparțin lui Mariano Castro (aici amănunte). (Sursă foto: Art Grafica)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *