Apare o nouă mărturie în cazul medicului ginecolog Florian Bobe de la Maternitatea Polizu din București.

O mamă care a dorit să-și păstreze anonimatul susține că doctorul ar fi scăpat în cap fetița pe care femeia tocmai o născuse. Incidentul șocant ar fi avut loc acum cinci ani.

„Am născut pe cale naturală, la termen. Nu am avut niciun fel de complicaţii.

În momentul în care am fost dusă în sala de naştere, domnul doctor nu mi-a prins copilul, l-a scăpat în cap. Norocul fetiţei a fost că nu a fost scăpată direct pe podea. Sub masa de ginecologie exista o găleată şi a căzut cu capul în acea găleată şi din găleată jos.

M-am ridicat brusc, pentru că toată lumea, asistente, moaşe ţipau A căzut copilul! Am fost împinsă înapoi. Apoi am fost pusă într-un cărucior și dusă în sala de recuperare. I-am dat telefonul unei asistente, pe care am rugat-o să facă două poze. Într-adevăr, copilul era vânăt”, declară mama acestei fetițe, potrivit antena3.ro.

Amintim că Parchetul de pe lângă Tribunalul București a dispus începerea urmăririi penale în privința medicului ginecolog Florian Bobe, de la Maternitatea Polizu din București, pentru tentativă de omor calificat. Procurorii s-au sesizat în urma unei plângeri penale formulate de părinții unei fetițe din Pitești. Doctorul ar fi declarat-o moartă la naștere pe fetiță, dar copilul a fost găsit viu, 12 ore mai târziu, într-un sac din plastic în camera frigorifică a spitalului (aici subiectul pe larg). (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *