O nouă operație în premieră pentru Spitalul Orășenesc Mioveni. Este vorba despre o operație de reconstrucție anatomică de ligament încrucișat anterior (LIA), cu autogrefon și sutură menisc intern „all-inside” cu 4 ancore, care i-a fost efectuată unui fotbalist profesionist.

Intervenția a fost realizată minim invaziv, pe cale artroscopică, de dr. Theodor Popa, medic specialist Ortopedie și Traumatologie.

Evoluția postoperatorie a pacientului (al cărui nume, din rațiuni de confidențialitate, spitalul nu îl face public) a fost favorabilă, fiind externat a doua zi, cu o stare generală foarte bună.

Amintim că dr. Theodor Popa, șeful Secției Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Mioveni, este specializat în chirurgia genunchiului. Domeniile sale de interes profesional sunt chirurgia artroscopică (genunchi, umăr, gleznă), protezarea articulară (șold, genunchi, umăr) și chirurgia piciorului.

Dr. Popa a activat la Spitalul Clinic de Urgență București – Spitalul Floreasca și la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular Foișor, având colaborări şi cu clinici private.

Este membru al Societăţii Române de Ortopedie și Traumatologie, al Societății de Artroscopie și Traumatologie Sportivă și al Societății Științifice Române de Oxigen-Ozono Terapie.

Pentru consultații la dr. Theodor Popa este nevoie de bilet de trimitere de la medicul de familie, iar cei interesați se pot programa la numărul de telefon 0372.791.212.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *