De la 1 aprilie 2021, fiecare centru din platforma națională de programare pentru vaccinarea anti-COVID va avea afișat tipul de vaccin pe care îl administrează. Anunțul a fost făcut astăzi de președintele Comitetului național pentru coordonarea campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, Valeriu Gheorghiță.

„De la 1 aprilie, fiecare centru din platformă va avea afișat tipul de vaccin. Orice persoană va ști de la început ce tip de vaccin se distribuie în fiecare centru.

Un alt element important va fi estimarea timpului de așteptare. Timpul de așteptare poate să varieze față de estimare în funcție de capacitatea centrului respectiv și categoriile de persoane înscrise, pentru că sunt preluate cu prioritate persoanele din etapa a II-a”, a precizat președintele Comitetului național pentru coordonarea campaniei de vaccinare împotriva COVID-19.

Amintim că, în prezent, în România sunt administrate 3 tipuri de vaccin anti-COVID: Pfizer/BioNTech, Oxford/AstraZeneca și Moderna. (Sursă foto: Profimedia)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *