„Gata cu demagogia! În Parlament e nevoie de oameni ai faptelor, nu ai vorbelor goale!” – este mesajul transmis de Virgil Baciu, candidat independent în Argeș pentru Camera Deputaților.

„Prea mult timp, în Parlamentul României au fost oameni pe care nu i-a recomandat nimic, dar care au ştiut cum să vândă demagogie publicului şi să convingă oamenii prin metode înşelătoare să le acorde votul. Eu toată viaţa am urât această demagogie, am urât să fac promisiuni de care ştiam că nu mă pot ţine doar pentru a convinge oamenii să-mi acorde votul.

În schimb, sunt un om al faptelor şi tot timpul mi-a plăcut să las faptele să vorbească în locul meu. Ceea ce am realizat în comuna Corbi, cât timp am fost primar, mulţi nici nu visează. Şi tocmai asta este una dintre problemele României. Majoritatea politicienilor nu visează la dezvoltarea ţării sau a comunităţilor din care fac parte, de aceea şi realizările lipsesc. Scopul lor a fost tot timpul altul, unul personal. Pentru a avea realizări mari trebuie să îţi pese, să pui suflet şi să ai vise măreţe, iar eu asta am făcut, fac şi voi face în continuare!”, punctează Virgil Baciu.

„Pe 6 decembrie, daţi-mi posibilitatea să încerc să implementez în Parlamentul României această mentalitate de om al faptelor, nu al vorbelor goale! Vreau să merg în Parlament cu planuri REALIZABILE, nu cu poveşti nemuritoare. Argeşul este casa mea şi argeşenii sunt fraţii mei! Vreau să fac din această casă un loc la care lumea din afară să privească aspiraţional.

Pe 6 decembrie spuneţi STOP demagogiei şi votaţi FAPTELE omului aflat pe poziţia 34 pe buletinele de vot de la Camera Deputaţilor! Votaţi Virgil Baciu!”, transmite candidatul independent pentru parlamentarele din decembrie 2020.

Comandat de: candidatul independent Virgil Baciu. Realizat de: Codunas Paul-Mihail PFA. Cod unic de identificare mandatar financiar: 2207/03.11.2020.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihaela Grigorescu
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *