”Voi iniţia în Parlament un proiect de lege pentru susţinerea micilor producători şi a afacerilor de familie” – spune Virgil Baciu, singurul candidat independent în Argeș pentru Camera Deputaților.

„Cine mă cunoaşte ştie că sunt un mare susţinător al producătorilor locali, mai ales al celor din domeniul agriculturii. Pentru cine nu mă cunoaşte vreau să reiterez acest aspect şi să vă spun că printre proiectele mele cu care voi merge în Camera Deputaţilor, dacă voi fi votat pe 6 decembrie, se va afla şi un proiect de creare a unor facilităţi fiscale şi încurajare a micilor producători să îşi întemeieze sau menţină micro ferme ori mici afaceri de familie din oricare alt domeniu”, afirmă Virgil Baciu.

Candidatul independent pentru Camera Deputaților adaugă: „Este extraordinar de important să creştem capitalul românesc şi să ajutăm micii întreprinzători să se dezvolte. O economie puternică are nevoie de cât mai multe afaceri mici, pe lângă cele gigant. S-a demonstrat de-a lungul anilor că în România şi în ţările estice vin produse alimentare cu o calitate mai slabă decât în ţările vestice, aşa că de ce să nu încurajăm noi producţia locală de calitate? De ce să fim doar exportatori de materie primă şi importatori de produse cu o calitate slabă, care de multe ori ajung să afecteze sănătatea românilor?

”Haideţi să nu mai umilim micii fermieri ţinându-i în frig şi cu marfa pe trotuare, ci să îi ajutăm şi să îi încurajăm să își continue munca atât de valoroasă! Haideţi să nu mai lovim în micii întreprinzători de fiecare dată când este o criză! Voi face tot ce pot ca micii producători locali să aibă parte de facilităţi şi subvenţii pentru a trece cu bine peste această criză”, spune Virgil Baciu, candidat independent pentru parlamentarele din decembrie 2020.

Comandat de: candidatul independent Virgil Baciu. Realizat de: Codunas Paul-Mihail PFA. Cod unic de identificare mandatar financiar: 2207/03.11.2020.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihaela Grigorescu
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *