Update (ora 09:10): Circulația a fost reluată, anunță Poliția Argeș. “Verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, în cauză urmând să fie întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal (n.r. – vătămare corporală din culpă)”, precizează sursa citată. Deocamdată, însă, traficul în zonă se desfășoară îngreunat, formându-se coloană în mișcare pe aproximativ 3 kilometri.

“Le reamintim tuturor conducătorilor auto recomandarea de a adapta permanent viteza la condițiile de drum, în special când sunt temperaturi scăzute, precum și faptul că autoturismul trebuie să fie dotat cu anvelope de iarnă când se rulează pe partea carosabilă acoperită cu zăpadă, gheață sau polei”, mai comunică Poliția argeșeană.

(Ora 08:00) În această dimineață, în jurul orei 07:00, pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 110, la intrarea în Pitești, a avut loc o coliziune în care au fost implicate 10 autoturisme, posibil pe fondul unui carosabil alunecos.

Impactul produs între cele 10 autoturisme s-a soldat cu rănirea ușoară a unui număr de 6 persoane, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Dintre acestea, potrivit sursei citate, patru au fost transportate la spital pentru investigații medicale. Celelalte două au refuzat să fie transportate la spital. Nu au fost persoane încarcerate.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje cu ambulanțe și echipaje de pompieri cu autospeciale. Pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire a incendiilor.

Traficul rutier este deviat pe la kilometrul 106 – intrarea în municipiul Pitești. (Sursă video/foto: ISU Argeș)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *