Update, ora 17:10

Numeroase alte intervenții ale pompierilor în Pitești:

-strada Mihai Strejan – placă de polistiren desprinsă de pe faţada unui balcon;

-strada Prundu Mic – un copac prezenta pericol să cadă pe carosabil sau pe o locuință;

-strada Banat – tablă desprinsă de la un balcon al unui bloc;

-strada Ion Băjenaru – burlane desprinse de pe un bloc;

-strada Horia, Cloşca şi Crişan – antenă desprinsă de pe acoperişul unui bloc.

Update, ora 15:20

O altă problemă în Pitești, cauzată de vânt: o tablă s-a desprins de la balconul de la etajul 4 al unui bloc de pe Aleea Căminelor.

Update, ora 15:05

S-au desprins bucăți de tablă de pe acoperișul fostului cinematograf Dacia din cartierul piteștean Craiovei. Intervin pompierii cu o autospecială, pentru evaluarea situației și îndepărtarea pericolului.

Știrea inițială, ora 13:40

Vântul puternic face probleme în Argeș. Pompierii intervin chiar acum în câteva localități din județ, în urma unor sesizări primite la 112.

Din cauza rafalelor de vânt, un stâlp din lemn din rețeaua stradală de telecomunicații stă să cadă pe strada Principală din comuna Vedea (foto). De asemenea, un copac a fost îndoit de vânt pe strada Izvorului din orașul Ștefănești și există risc de prăbușire. Pompierii intervin și în municipiul Câmpulung: un conductor de energie electrică a căzut pe strada Băloaica. Din fericire, în toate aceste cazuri nu sunt persoane rănite.

Amintim că întreg județul Argeș se află astăzi, 2 aprilie, sub avertizare-cod galben de intensificări ale vântului și vijelii (aici amănunte).

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *