Polițiștii de la Biroul Rutier Pitești au dat luni, 1 aprilie, 88 de sancțiuni contravenționale, însumând 9.735 de lei. Cele mai multe au fost pentru viteză excesivă (31), pentru nepurtarea centurii de siguranță (16) și pentru neacordarea de prioritate pietonilor (8).

Au fost reținute 5 permise de conducere, toate pentru viteză. Cel mai cel dintre vitezomanii sancționați pe 1 aprilie în Pitești are 19 ani. Conducea un autoturism BMW pe bulevardul Petrochimiștilor din cartierul Prundu cu 138 de kilometri pe oră (cu 88 de kilometri pe oră peste limita legală).

„Prins” de radar, tânărul, care este din Pitești, a fost tras pe dreapta de echipajul de la Biroul Rutier aflat la datorie și sancționat: a primit o amendă de 1.485 de lei și i-a fost reținut permisul auto în vederea suspendării pentru 120 de zile a dreptului de a conduce pe drumurile publice. (Foto: Arhivă – descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *