În avanpremiera evenimentului Pitești International Street Theatre Festival, trupa Barbarossa Samba Group va face show vineri, 26 mai, de la ora 19:30, pe platoul din fața magazinului Trivale („La ceas”).

Povestea trupei, originară din București, a început acum 10 ani, când s-a născut și dorința membrilor săi de a crea conexiuni prin intermediul ritmului, idee animată de pasiunea pentru percuție. Motto-ul formației: „Noi facem oamenii fericiți!”.

După show-ul demonstrativ care va începe la ora 19:30, Barbarossa Samba Group va face paradă prin centrul Piteștiului, între orele 21:00 și 22:00.

Trupa Barbarossa Samba Group este alcătuită din Violeta Luncașu, Alex Poede, Gabriel Lozneanu, Alina Bratu, Carmina Dilimot, Cătălin Vișan, Ioana Drăguț, Lulu Trăznea, Antonia Barbarossa și Ioana Mateuță.

Amintim că un festival internațional de teatru stradal va avea loc în Pitești în acest weekend pe platoul din fața magazinului Trivale, la noul ceas. Festivalul, o premieră pentru Pitești, îl are ca project manager pe Liviu Cheloiu, actor și director artistic al Festivalului Artelor Spectacolului Babel F.A.S.T. Programul complet al evenimentului, AICI.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *